+381 63 664 246 info@karisic.com

CNC OBRADNI CENTRI (3, 4 i 5-osni)

COSMEC Smart 30 XL

Tehničke karakteristike

Nova verzija sa 1600 mm po Y-osi predstavlja idealno rešenje kako za zanatlije tako i za velike industrije. Pruža veće mogućnosti rada na drvetu, plastici, aluminijumu i kompozitima nove generacije. Inovativna tehnološka rešenja i raznovrsnost konfiguracija radnih jedinica obezbeđuju najviši kvalitet završne obrade koji se zahteva u bilo kojoj primeni.

 (Pitati Bana koje karakteristike treba postaviti i potražiti prevod)

  • Radne površine:
   X: od 3100 do 6100 mm
   Y: 1600 mm
   Z: 120 mm
  • Vektorska brzina: 85 mt/min.
  • Linearna brzina: 60 mt/min.
  • Brzina elektro-vratila: 24000 rpm

COSMEC NR Serija

Tehničke karakteristike

Ova serija predstavlja tradicionalni asortiman Cosmec obradnih centara. Sastoji se od glodala sa fiksnim mostom i pokretnim krevetima, koji se mogu proizvesti u standardnim dimenzijama ili prilagoditi zahtevima kupaca. Ove mašine mogu biti opremljene različitim brojem držača alata, glava i sekira. Tako možemo „napraviti“ mašine sa 3, 4, 5 ili 6 osovina, sa jednom ili više radnih jedinica za obavljanje bilo koje vrste rada kao što su glodanje, bušenje, brušenje, sečenje i graviranje ne samo drveta već i plastičnih materijala, složenih materijala i lakih legura. Dostupna su elektrovretena sa širokim opsegom snage do 20 kv i priključcima ISO 30, ISO 40 i HSK63.
Više od 30 godina iskustva koje je Cosmec stekao u proizvodnji ove serije garantuje najveću čvrstinu, pouzdanost, radnu tačnost i brzinu dostupnu na tržištu.

COSMEC Smart 30

Tehničke karakteristike

Ovaj obradni centar, koji je jasno zamišljen za jednostavnu i fleksibilnu upotrebu, predstavlja idealno rešenje za zanatlije i mala preduzeća koja žele da unaprede kvalitet svog proizvoda. Budući da je opremljen istim komponentama koje su obezbeđene sa COSMEC mašinama višeg kvaliteta, ova linija proizvoda garantuje visoku preciznost i pouzdanost. Inovativna tehnološka rešenja i raznovrsnost konfiguracija radnih jedinica obezbeđuju najviši kvalitet završne obrade koji se zahteva u bilo kojoj primeni.

Ovaj tip mašine je dostupan u verziji sa 3 ili 5 osa.

COSMEC FOX 13s-16s-22s

Tehničke karakteristike

Početni nivo sa visokim performansama.

Poslednji novi CNC centar Fox je mašina „početnog nivoa“ koja nudi visoke performanse i veoma jednostavan pristup CNC tehnologiji. Kao i sve COSMEC glodalice napravljene  savremenom tehnologijom, FOX struktura ima zavarene čelične konstrukcije visoke krutosti, visoko-vakuumski sistem i komponente najvišeg kvaliteta. Standardna verzija je opremljena električnim vretenom ISO 30 7,5 KV i 6-pozicijskim linearnim menjačem alata, koji se nalazi na zadnjoj strani vašeg rada.

COSMEC CONQUEST 255-515-715

Tehničke karakteristike

COSMEC CONQUEST
3200 / 4200 / 5200 / 6200

Tehničke karakteristike

SAVRŠEN MIKS IZMEĐU RUTERA I POINT-TO-POINT.

Conquest 3200 predstavlja savršenu kombinaciju između CNC rutera, sa svojom solidnošću i preciznošću, i mašine od tačke do tačke, što se brzine i fleksibilnosti tiče. Jedna od glavnih karakteristika ove mašine je otvoreni ram (konzola), koji omogućava vrlo lako utovar i istovar komada velikih dimenzija. Štaviše, postoji mogućnost da se mašina opremi ili sa kanalizovanim bakelitnim stolom ili setom pokretnih šipki i vakum čaša. U oba slučaja radna debljina panela je 300 mm. Ova mašina je opremljena elektrovretenom od 7,5 kV i dva automatska menjača alata: transportnim, karusel tipa sa 8 pozicija, i pomoćnim, smeštenim na stubu rama, sa 2 ili 4 pozicije, gde su svi ugaoni agregati dostupni na tržište se može montirati.